Смажена печінка яловича вимочений в молоці на сковороді

Поділися секретом, як пом’якшити жорстку печінка 😍 Як смачно зробити смажену печінку яловича вимочену в молоці на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Яловича печінка – 700 г
Молоко – щоб вистачило покрити печінка
Сода – приблизно 1 – 1,5 ч. л.
Сіль – за смаком
Масло для смаження
Борошно – 200 г

Смажена печінка яловича вимочений в молоці на сковороді покроковий рецепт

1. Яловичу печінку промити, обсушити і зняти плівку. Нарізати на шматочки. Видалити зайві прожилки. Краще вибирати печінку, де жилок буде менше. Залити молоком так, щоб покрити печень.

2. Залишити на 1 годину. Злити молоко, печінка промивати не потрібно. Акуратно розкласти печінка в пакет. Злегка відбити з двох сторін. Тепер секретний інгредієнт, який робить печінку мягкой.

3. Посипати содою з двох сторін. Залишити на 15-20 хвилин. Посолити печінку і обваляти в муке.

4. Смажити по 3 хвилини з кожного боку. Викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.