Запечена риба дорадо в соляному коконі фламбе в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Дорадо 1 шт (можна з лускою)
Сіль 1 кг
Яйце 1 шт (білок)
Вода ~50 мл
Чорний перець
Запечена риба дорадо в соляному коконі фламбе в духовці покроковий рецепт
1. Дорадо потрібно очистити від плавників, рибу можна готувати з лускою. Воду до солі додавати поступово, вона не повинна мати зайвої вологи, схожа на мокрий сніг. Товщина кокона повинна бути приблизно 1 см, випікаємо в духовці 25 хвилин при 200°.
2. Запікати зручніше на звороті листа, так буде зручніше зняти готову страву. Фламбування на смак страви ніяк не впливає, робиться для ефектної подачі, так як це блюдо до столу подається в коконе.
3. Гарнір ідеально підходить овочевий, риба в такому приготуванні виходить дуже сочной.
4. всередину риби можна покласти будь-які спеції за смаком, лимон, кріп, насіння фенхелю і т.д.
Відео рецепт 👇