Різотто з цибулею і плавленим сиром

Як смачно зробити Різотто з цибулею і плавленим сиром
простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На дві порції:

1 велика червона цибулина 125 р
1 ст. л. оливкової олії
150 г рису
15 г вершкового масла
50 мл білого сухого вина
~ 0,5 л овочевого бульйону (використовувала порошковий)
70 г плавленого сиру
сіль, перець

Різотто з цибулею і плавленим сиром покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, полити оливковою олією і помістити в мікрохвильову піч на 5 хвилин, потужність 850 W. У сковороді розтопити вершкове масло.
2. Всипати рис, помішуючи, готувати до вбирання масла. Влити вино, випарувати. Вливати по 100 мл гарячий бульйон і готувати на повільному вогні до вбирання рідини. До напівготового рису додати цибулю, пермешать.
3. Довести рис до готовності, з останньою порцією бульйону додати шматочки сиру, розмішати до растворения.
4. Бульйон випарювати не до кінця, повинна залишитися соковитість. Приправити різотто за смаком. Подавати, посипавши зеленню. Смачно до одуру!!!