Крихта картопля з куркою, грибами печерицями, цибулею і сиром

Як смачно зробити ПП крихта картопля з куркою, грибами печерицями, цибулею і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Картопля по-новому рецептом 😊 Не менш смачна, ніж знаменитий аналог😉 Обов’язково спробуйте, вам сподобається 😊.

Інгредієнти

✅Картопля – 500г;
✅Масло – 2 ст. л.

Начинка:
✅Куряче філе – 200г;
✅Шампіньйони – 200г;
✅Цибуля – 100 г;
✅Часник – 2 зубчики;
✅Сметана 10% – 80г;
✅Сир 30% – 60г;
✅Сіль, спеції (перець, сухий часник) – за смаком.

Крихта картопля з куркою, грибами печерицями, цибулею і сиром покроковий рецепт

1. Картоплю миємо, обсушуємо, протикаємо вилочкою і запікаємо в духовці 1 годину при 180 градусах до готовності. Потім розрізаємо навпіл, вирізаємо середину. Розминаємо, солимо, додаємо сухий часник, сметану і начинку.

2. Для начинки обсмажуємо цибулю, куряче філе, нарізаний часник. Через 10 хвилин додаємо гриби, сіль, спеції за смаком. Смажимо до готовності і додаємо до картоплі. Сир тремо на терке.

3. Половину залишаємо на посипання, другу половину додаємо в начинку. Начиняємо картопляні човники, посипаємо сиром і відправляємо в духовку до розплавлення сиру і золотистости.

Відео рецепт 👇