Соковите куряче філе на сковороді з грибним соусом

соковите куряче філе на сковороді з грибним соусом простий рецепт.

Інгредієнти

Куряче філе з шкірою 4 шт., оливкова олія 20 мл, винний оцет білий 10 мл, гірчиця зерниста 20 р, сіль і перець за смаком.
Для соусу: печериці 200 г, цибуля ріпчаста 1/2 невеликої головки, трюфельна сальса 10 г (можна замінити трюфельним маслом, або тоюфельной сіллю/спецією, але, звичайно, додати менше), вершки 20% – 100 мл, сіль і перець за смаком.

Соковите куряче філе на сковороді з грибним соусом покроковий рецепт

1. Перемішати куряче філе з усіма інгредієнтами для маринаду, залишити на 1-2 години промаринуватися. Обсмажити на добре розігрітій сковороді по 1 хвилині з кожної стороны.

2. Відправити в духовку при 160 градусах на 10-15 хвилин, залежно від товщини філе, в ідеалі перевіряти температуру за допомогою термометра – 75 градусів в самій товстій частині – це ідеальна просмаження!

3. Для соусу:
Обсмажити поросяти, ягняти гриби практики до готовності, додати цибулю – смажити ще 2 хвилини. Додаємо вершки, трюфель, сіль і перець і тушкуємо ще 2 хвилинки. *можна пробити блендером соус до гладкості, чи залишити з шматочками, як більше нравится.

Відео рецепт 👇