Картопляні ньоккі у вершковому-сирному соусі

Як зробити Картопляні ньоккі у вершковому-сирному соусі простий рецепт.

Інгредієнти

Ньоккі (картопляний макарони) – 200 гр.
Вершки – 200 мл
Вода – 150 мл
Песто – 1-2 ч. л.
Шпинат – 1-2 жмені
Моцарелла (для піци) – 50 гр.
Сіль, перець – за смаком
Крапля олії – для смаження

Картопляні ньоккі у вершковому-сирному соусі покроковий рецепт

1. На краплі олії обсмажуємо ньоккі до золотистої скоринки (на невеликому не, щоб дійшли). Додаємо вершки, воду, песто, тушкуємо хвилини 3-5.

2. Закидаємо шпинат, через хвилину сир (моцарели для піци тягнеться найкраще), доводимо до однорідності на мінімальному вогні (можна додати вершки або воду, щоб отримати потрібну густоту).

3. Можна подавати. Це дуже смачно, ти обов’язково повинен спробувати!

Відео рецепт 👇