Рулька свиняча запечена в пиві в духовці по чеськи

Як зробити свинячу рульку запечену в пиві в духовці по чеськи рецепт простий на Новий Рік. Хлопців, всіх з наступаючим Новим роком, а я сьогодні вам покажу рецепт тієї самої рульки, від якої всі без розуму 👌🏻 Як багато знають, найсмачніша рулька готується в пиві. А, щоб вона була супер м’яка її краще потримати в маринаді ніч, якщо часу мало, то 3 години, ну, а якщо зовсім немає, то відразу ставимо на вогонь😁. Пиво краще взяти хороше, ароматне, обов’язково з помірною гірчинкою і натуральним складом.

Інгредієнти

🔸свиняча рулька – 1,6 кг
🔸пиво – 1л
🔸кмин – 1ч.л
🔸орегано – 0,5 ч. л
🔸коріандр – 1ч.л
🔸морква – 1шт
🔸ріпчаста цибуля – 1шт
🔸сіль, перець за смаком
🔸часник – 5зуб.
🔸мед – 2ст.л
🔸соєвий соус – 2ст.л
🔸гірчиця – 1ст.л
🔸лимонний сік – 1ч.л

Рулька свиняча запечена в пиві в духовці по чеськи покроковий рецепт

1. Рульку гарненько миємо і зачищаємо від бруду. Перекладаємо в каструлю з товстим дном, заливаємо пивом і кладемо спеції. Притискаємо зверху чимось важким і прибираємо в холодильник на ніч. ⠀ Ставимо на плиту і на сильному вогні доводимо до кипіння. Знімаємо пінку і додаємо моркву, цибулю, сіль і перець. Якщо необхідно, то додаємо води, в процесі приготування вона завжди повинна бути повністю занурена в жидкость.

2. Варимо (тушкуємо) рульку на повільному вогні 3 години. Вода не повинна кипіти. Після цього трохи охолоджуємо і проколюємо рульку, щоб додати нарізаний часник. ⠀ Для глазурі змішуємо соєвий соус, мед, гірчицю і лимонний сік. Можна трохи підігріти, щоб розтанув мед. Змащуємо рульку і прибираємо в духовку на 1,5 години при температурі 150 градусов.

3. В процесі ще 2-3 рази відкриваємо духовку і змащуємо глазур’ю. І в результаті отримуємо дуже смачну, апетитну і соковиту рульку. ⠀ Приємного апетиту. ⠀ Якщо є можливість, то готуйте відразу 2-3шт, так як з’їдається вона швидко, а процес приготування досить долгий.