Тушковані, фаршировані перчики з фаршем і рисом

Тушковані, фаршировані перчики з фаршем і рисом простий рецепт.

Інгредієнти

🔸фарш (у мене свино-яловичий) – 600г
🔸рис – 7ст.л
🔸яйце – 1шт
🔸сметана – 2ст.л
🔸перець ~ 8шт
🔸морква – 1шт
🔸цибуля – 1-2шт
🔸рослинне масло – 2ст.л
🔸томатна паста – 1ст.л
🔸перетерті помідори – 200мл
🔸часник – 1 зубчик
🔸картопля – 1-2шт
🔸сіль, перець за смаком

Тушковані, фаршировані перчики з фаршем і рисом покроковий рецепт

1. Рис промиваємо і додаємо до фаршу. Додаємо яйце, сіль, перець і перемішуємо. ⠀ У перців зрізаємо верхівку і наповнюємо начинкою з фаршу. Сильно утрамбовувати не потрібно, рис всередині ще збільшиться в об’ємі. ⠀

2. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо потерту моркву і смажимо близько 2 хвилин. Далі додаємо перетерті томати, у мене покупні, але можете самі натерти на терці 2-3 помидорчика.

3. Солимо, перчимо і тушкуємо близько 1 хвилини. ⠀ В глибоку каструлю викладаємо трохи засмажки, далі порізану картоплю, перець і решту засмажку. Сметану змішуємо з водою і заливаємо наші перці. ⠀

4. Ставимо на сильний вогонь, накриваємо кришкою і чекаємо поки рідина закипить. Зменшуємо до середнього і тушкуємо 45 минут.

Відео рецепт 👇