Вермішель фунчоза з грибами і овочами в соєвому соусі

Хто любить фунчозу також як і я? 🤔 Залишайте в коментарях ❤️, подивимося скільки нас 👀 ну і звичайно обов’язково готуйте її та діліться як вам 🤗 Як зробити Вермішель фунчоза з грибами і овочами в соєвому соусі рецепт простий.

Інгредієнти

-5-6 шампіньйонів;
-1-2 кабачка;
-1 болгарський перець;
-2-3 зубчики часнику;
-фунчоза;
-50 мл соєвого соусу;
-соус теріякі.

Вермішель фунчоза з грибами і овочами в соєвому соусі покроковий рецепт

1. Овочі нарізаємо брусочками, подрібнюємо часник. Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 6 хвилин. Потім воду зливаємо. Розігріваємо невелику кількість масла. На сильному вогні обсмажуємо кабачки, потім додаємо грибы.
2. Також обсмажуємо на сильному вогні, потім додаємо болгарський перець. Додаємо сіль, чорний мелений перець, також я додала трохи сухої червоної аджики, коріандр, подрібнений чеснок.
3. Обсмажуємо пару хвилин. Додаємо соєвий соус і соус теріякі (можна і без нього). Додаємо фунчозу, Добре перемішуємо і прогріваємо пару хвилин. Перед подачею посипаємо кунжутом.

Відео рецепт 👇