Тушкована капуста з мясом на сковороді з томатною пастою

Самий простий і самий смачний рецепт. Ідеально буде, як свіжа капуста, так і квашена! Як смачно зробити тушковану капусту з м’ясом на сковороді з томатною пастою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

М’ясо – 700 гр.
Капуста – 700 гр. (можна взяти квашену)
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Соус томатний – 2 ст. л.
Сметана – 2 ст. л.
Масло для смаження
Перець червоний
Паприка
Сіль, чорний перець

Тушкована капуста з м’ясом на сковороді з томатною пастою покроковий рецепт

1. М’ясо ріжемо кубиками. Цибулю ріжемо дрібно, моркву натираємо на крупній тертці. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо і всипаємо туди цибулю, трохи обсмажуємо. Тепер додаємо сюди мясо.
2. Через п’ять хвилин додаємо моркву. М’ясо смажиться до напівготовності. Не дуже крупно ріжемо капусту і додаємо в сковороду, де гаситься м’ясо. Трохи підсолити і додати всі приправи, накрити кришкою і тушкувати хвилин 15-20 на невеликому огне.
3. Щоб капуста зберегла свою структуру і не перетворилася на кашу, її не слід довго тримати на вогні. Тепер слід додати томатну пасту і сметану. Готувати до готовности.