Чилі кон карне з яловичиною

Як зробити Чилі кон карне з яловичиною рецепт простий. Це мексиканське блюдо можна готувати з яловичого фаршу або дрібно нарізаного м’яса. Рецептів безліч, я хочу поділитися, так би мовити, базовим варіантом. При бажанні можна додати: кукурудзу, болгарський перець, моркву і навіть шоколад)

Інгредієнти

Фарш яловичий – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
Томати у власному соку – 1 банка
Томатна паста – 1 ст. л.
Квасоля консервована – 300 гр.
Часник – за смаком
Мелений коріандр – щіпка
Орегано – щіпка
Зіра – щіпка
Перець халапеньйо маринований – за смаком
Пластівці Чилі 🌶 – якщо любите погостріше
Свіжа кінза – 1 пучок

Чилі кон карне з яловичиною покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо кубиками, часник раздавливаем ножем, обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо фарш і, розбиваючи лопаткою, обсмажуємо разом з цибулею. Додаємо томатну пасту і томати, приправляємо сіллю, перцем і всіма сухими специями.
2. Тушкуємо до готовності фаршу, при необхідності підливаємо воду. ⠀ Додаємо консервовану або заздалегідь відварену червону квасолю, халапеньо і частина свіжої кинзы.
3. Готуємо ще 5 хвилин. Подаємо Чилі кон карне зі свіжою кінзою, кукурудзяними чіпсами або чіпсами з лаваша👌🏼