Індичка з болгарським перцем на сковороді

Вечеря за 30 хв.! Рецепт мами мого чоловіка, він дивно постій, але виходить прям дуже смачно, спробуйте. Активної готування 5 хв. Як зробити Індичку з болгарським перцем на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

700 гр. філе стегна індички (або курки)
3 болгарських перцю
Сіль, перець, часник

Індичка з болгарським перцем на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо ріжемо невеликими шматочками, смажимо близько 10 хв., наше завдання саме підсмажити м’ясо, якщо виділяється багато соку, збільшуємо вогонь, щоб сік випарувався або трохи отливаем.

2. Як м’ясо присмажилося додаємо нарізаний болгарський перець, сіль, перець, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 15 хв. до готовности.

3. В кінці додаємо виділений часник. Поради: можна додати ріпчасту цибулю, обсмажити до м’яса, 3 мин.

Відео рецепт 👇