Смажена картопля з фаршем і томатним соусом на сковороді

Готуємо з Просто Кухня смажену картоплю з фаршем і томатним соусом на сковороді рецепт Олександра Бельковича з СТС.ру.

Інгредієнти

Яловичий або інший фарш 200 гр
Часник 1 зубчик
Томатний сік 300 мл
Вершкове масло 20 гр
Рослинна олія 100 мл
Чилі перець
Картопля 400 гр
Цибуля 1 цибулина
Йогурт або сметана 50 гр
Зелень

Смажена картопля з фаршем і томатним соусом на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажуємо часник і додаємо фарш, добре розминаємо лопаткою, щоб фарш обжарился з усіх боків. Додаємо спеції і сіль. Коли Фарш обжарился, додаємо склянку томатного соку і залишаємо на маленький вогонь тушиться.

2. Смажимо картоплю на добре розігрітій, майже розпеченій сковороді, з великою кількістю масла.

3. Нехай добре підсмажиться з одного боку і потім тільки можна заважати. Обсмажили картоплю до напівготовності і додаємо цибулю! Коли картопля і цибуля будуть готові, можна посолити і поперчити, перемешать.

4. В соус додати вершкове масло, перемішати і можна подавати 😋 Картоплю в центр, фарш зверху і пару ложок сметани і не шкодуйте зелені, нехай вона буде разная.

Відео рецепт 👇