Кнелі з індички

Як зробити Кнелі з індички простий рецепт.

Інгредієнти

Грудка індички – 500 гр. (фарш)
Яйця (білки) – 3 шт.
Вершки 23% – 150 мл
Сіль, перець за смаком

Для соусу:
Шпинат – 1 пучок
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Курячий бульйон – 200 мл
Вершки – 100 мл
Вершкове масло – 20 гр.

Кнелі з індички покроковий рецепт

1. Грудку подрібнюємо блендером, додати сирий білок, сіль, перець і продовжуємо збивати, потім додаємо вершки і продовжуємо збивати блендером. Отриману масу прибираємо в холодильник.
2. Для соусу цибулю нарізаємо і злегка обсмажуємо на вершковому маслі. Потім додаємо шпинат, бульйон, доводимо до кипіння, додаємо вершки. Соус готов.
3. кип’ятимо воду В каструлі, додаємо сіль. Кнелі формуем за допомогою двох столових ложок, опускаємо в киплячу воду і варимо після спливання 5 хвилин. Подаємо з соусом на тарілці