Смажене філе лосося з часником і петрушкою

Смажене філе лосося з часником і петрушкою простий рецепт. Приготування їжі як творчість. ⠀ А творчість – це насамперед свобода. Звичайно, в світі гастрономії повно логічних правил і дотримуватися їх важливо. ⠀ Але приготування їжі тим і чудово, що при неухильному дотриманні правил, тут завжди є місце творчості ⠀
Експеримент на кухні – це те, що може дозволити собі кожен. Додавайте сміливіше, ріжте відважніше. Трошки експресії і ось, на тарілці вже шедевр, який ВИ створили! ⠀ Любите себе на кухні, виконуйте свої бажання, піддайтеся натхненню, творіть….. Навіть, коли мова йде про перевірених рецептах, як цей лосось з лимонним соусом.

Інгредієнти

Філе лосося-500 г
Часник 1-2 зубчики
Петрушка 7-10 гілочок
Масло вершкове 20 р
Сік половинки лимона

Смажене філе лосося з часником і петрушкою покроковий рецепт

1. Філе нарізати на порції, посолити, поперчити. Обсмажити спершу з боку шкіри 2-3 хвилини. Потім перевернути і довести до готовності на середньому огне.
2. Філе прибрати і додати на сковорідку рубаний часник, петрушку, вершкове масло і лимонний сок.
3. Як тільки соус прогрівся і ви відчули, що часник почав розкривати свій аромат, соус готовий. Полийте їм рибу і кличте всіх до столу.