Качка запечена з яблуками в духовці

Як зробити Качку запечена з яблуками в духовці рецепт простий. ЩО ОБ’ЄДНУЄ СІМЕЙНІ ТРАДИЦІЇ І КАЧКУ В ЯБЛУКАХ? Сімейні традиції – те, що спочатку відрізняє одну сім’ю від іншої. Традиції передаються з покоління в покоління, а ми переймаємо їх вже як даність. Впевнена, що в кожній сім’ї є свої, унікальні сімейні традиції. У нас – це сімейні недільні вечори, проведені разом з якимось новим смачним блюдом, приготованим, як правило, всіма разом. І сьогодні, у неділю , не є винятком. І ми проводимо вечір всі разом за круглим столом з хорошим фільмом і історіями, а ще, з наивкуснейшей качкою в овочах. Наше улюблене, і вже можна сказати фірмове блюдо, рецептом якого я з вами з задоволенням поділюся.

Інгредієнти

Качка для запікання
3 середніх зелених яблука,
1 цибулина,
Рослинна олія для обмазування

Для гарніру картоплю, середній 5 штук,
Морква 1 середня,
Шпинат, кунжут.

Качка запечена з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Яблука і цибулю нарізаємо на четвертинки і ними фаршируємо качку. Крильця складаємо тому, ніжки можна зв’язати або залишити як є. Так як моя качка вже була готова до запіканню, я її не замаринувала. (Для маринаду можна використовувати сіль, перець, олія, часник, базилік, паприку і куркуму).
2. Перед запіканням качку змащуємо маслом. Овочі нарізаємо на четвертинки, додаємо масло, сіль і спеції за смаком і перемішуємо. Качку запікаємо окремо від гарніру при температурі 180 градусів 1,5-2 години залежно від ваги тушки.

3. Гарнір запікаємо окремо приблизно 40-50 хвилин. Викладаємо на блюдо подушку з шпината.