Фарширований болгарський перець фаршем в томатно сметанному соусі

Таких ФАРШИРОВАНИХ ПЕРЦІВ ви точно не очікували😍 Як смачно зробити Фарширований болгарський перець фаршем в томатно сметанному соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеальне поєднання інгредієнтів, легкість приготування, а смак 😋.

Інгредієнти

🌶 Перець болгарський – 12 шт .,
Фарш – 700 гр.,
Цибуля ріпчаста – 1 шт .,
Рис сухої -90 гр.,
Сіль, перець чорний мелений – за смаком
Морква – 1 шт.,
Часник – 2 зубчики .,
Помідор ( великий ) – 1 шт.,
Томатна паста – 1 ч. л .,

Томатно – сметаный соус 😋
Томатна паста – 4-5 ст. л .,
Сметана – 200гр .,
Сіль (у мене з травами) – за смаком.,
Вода холодна – 1,5 склянки .,

Додатково:
0,5 склянки води, борошно ст. л.

Фарширований болгарський перець фаршем в томатно сметанному соусі покроковий рецепт

1. Рис відварити до напівготовності. Цибулю, моркву обсмажити на рослинному маслі . У фарш додати рис, зажаржу, протертий через тертку помідори, томатну пасту, часник, сіль і перець за смаком, і все гарненько перемешать.

2. Підготовлені перці наповнити отриманим фаршем, а потім покласти в сотейник або іншу товстостінну посуд. Починаємо готувати соус , для цього сметану з’єднуємо з томатною пастою, потім розводимо соус водою, і солимо за вкусу.

3. Заливаємо фаршировані перці соусом і тушкуємо близько 40 хвилин під закритою кришкою. За 10 хвилин до готовності додаємо воду розбавлену борошном , щоб наш соус став густішим, і тушкуємо ще 10 минут.

4. Після приготування даємо перцям настоятися під кришкою ще 10 хвилин. При подачі поллємо соусом, в якому готувалися перці 🌶 . Всім хто буде готувати приємного апетиту😘…..

Відео рецепт 👇