Курячий шніцель з грибним соусом і вершками

Як зробити смачний Курячий шніцель з грибним соусом і вершками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

філе Куряче 2 шт
Печериці 300 гр
Цибулю 1/2 шт
Вершки 33% 1 ст
Борошно
Яйця 2 шт
Пластівці для панірування
Чорний мелений перець Kamis
Паприка
Рослинна олія
Сіль за смаком

Курячий шніцель з грибним соусом і вершками покроковий рецепт

1. Куряче філе розрізаємо на 2-3 частини, відбиваємо, посипаємо паприкою і чорним меленим перцем (спеції, приправи, трави та інша продукція Kamis виготовляється з 100% натуральної сировини), солимо за смаком з двох сторін. Кожен шматочок обвалюємо в борошні, потім в яйці (попередньо збитим вилкою) і в панірувальних пластівцях (можна замінити на панірувальні сухарі).

2. Викладаємо курку в паніровці на добре розігріту олію і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні, щоб курочка присмажився. Для грибного соусу нарізаємо дрібно цибулю і грибы.

3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, додаємо до нього гриби, солимо, перчимо і смажимо до тих пір, поки вся рідина з них не випарується. Потім вливаємо вершки густі, накриваємо кришкою і доводимо соус до загусання. Перекладаємо на тарілку шніцель, поливають грибним соусом, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇