Локшина з креветками на сковороді

Як смачно зробити Локшину з креветками на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як звичайну локшину перетворити в витончене і смачну страву? Відповідь проста: за допомогою поєднання різних смаків! Так, креветки дуже люблять гострі і солодкі добавки і лайм! Тому локшина з креветками і з гостро-солодким соусом з додаємо лайма виходить неймовірно гармонійної за всіма параметрами 🤤

Інгредієнти

220г креветок
160г локшини
1ст.л. шрирачи
2ст.л. соєвого соусу
1,5 ст. л. цукру
1ст.л. соку лайма
25г масла
2 зубчики часнику
зелений лук/ кунжут для подачі

Локшина з креветками на сковороді покроковий рецепт

1. Для соусу змішуємо: шрирачу + соєвий соус + цукор + ст. л. лайма (при бажанні можете зробити соус менш/більш гострий соус, додавши/збавивши кількість шрирачи або іншого гострого соусу).

2. Підсмажуємо подрібнений часник на середньому вогні 2 хвилини на олії, додаємо креветки і смажимо їх з двох боків до готовності. І відразу ж прибираємо з вогню!

3. Готову промиту локшину додаємо в сковороду і перемішуємо з соусом І подаємо! Виходить просто і зі смаком. Така локшина дійсно зможе зігріти вас цієї зимой.

Відео рецепт 👇