Гречані котлети з морквою, томатною пастою і картоплею

РЕЦЕПТ Котлети гречані, СМАЧНІ🔥, пісні, веганські, бюджетні😘👍 Як зробити Гречані котлети з морквою, томатною пастою і картоплею рецепт простий.

Інгредієнти

1 ст. гречаної крупи
2 склянки води для варіння гречки
1 морква
1 цибулина
2 зубчики часнику
2 ст. л. томатної пасти
Сіль, перець запашний, коріандр за бажанням
1 оварная картоплина за бажанням
Сухарі, борошно для панірування
Масло рослинне для смаження

Гречані котлети з морквою, томатною пастою і картоплею покроковий рецепт

1. Крупу промити, залити водою, варити під кришкою до розбухання, остудити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кубиками. Обсмажити цибулю і моркву до рум’яного кольору, в кінці додати дрібно нарізаний часник або через прес, размешать.

2. Через 1 хвилину, коли з’явиться запах смаженого часнику, додати томатну пасту, перемішати, накрити кришкою, потримати 1 хвилину, вимкнути. Варену гречку, сіль і спеції трохи пробити блендером. Можна потовкти товкачем, як зробила я, але краще блендером.

3. Додати смажені овочі. Можна для клейкості додати 1 давленную варену картоплину. Якщо ви не на посту, то можна додати 2 яйца.

4. Сформувати невеликі котлети, обваляти в панірувальних сухарях або борошні (у мене кукурудзяна), обсмажити в маслі на середньому вогні, приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Смажити без кришки. Приємного апетиту!