Найкраще заварне тісто для вареників

Як смачно зробити Краще заварне тісто для вареників простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вони виходять ніжними та смачними, тісто не рветься при ліпленні👍Після них немає ніякої важкості👍Багато років готую з нього🔥

Інгредієнти

3 ст. борошна (480г)
1 яйце
0,5 ч. л. солі
3 ст. л. соняшникової олії
1,5 ст. окропу

Найкраще заварне тісто для вареників покроковий рецепт

1. У миску просіяти половину норми борошна, сіль, зробити поглиблення в центрі, влити в нього масло. Влити окріп і швидко замісити тісто до однорідності. Хвилин 5 нехай охолоне, додати разболтанное виделкою яйце. Добре розмішати до однорідності. У велику миску (або на стіл) просіяти другу частину борошна, викласти на неї і замісити на цій муці тесто.
2. Накрити рушником і залишити на 30 хв. Потім берете частину тіста, робите ковбаску, ріжете її на кружечки, макаете кожен з них борошно і розкатуєте. Покласти начинку, защепляете, викладаєте на борошно. Варити в киплячій підсоленій воді 7-10 хвилин, періодично помешивая.

3. Гарячі вареники після варіння змастити вершковим маслом😋 Начинку можна використовувати будь-яку, я роблю крім сиру з яйцем, сіллю і цукром, ще капустяно – картопляну, любимую.
4. Зварила пюре з 3х картоплин, додала вершкового масла. Обсмажила до рум’яного кольору цибулю та моркву, додала 2 жмені віджатою квашеної капусти і протушкувати деякий час. Потім змішала пюре і капустяну начинку.

5. Окремо ще злегка обсмажую цибулю на рослинній олії, щоб полити готові вареники👍 Приємного вам апетиту😋😋😋