Різотто з червоною рибою і вершковим сиром

Як смачно зробити Різотто з червоною рибою і вершковим сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На дві порції:
150 г рису
1 ст. л. рослинного масла
15 г вершкового масла
1 цибулина 50 г
1 великий зубок часнику
~ 0,5 л овочевого бульйону (використовувала порошковий)
150 г філе червоної риби
50 г вершкового сиру з зеленню
сіль, перець

Різотто з червоною рибою і вершковим сиром покроковий рецепт

1. У глибокій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове масло, розтопити. Припустити до м’якості і смачного запаху нарізані дрібними кубиками цибулю і чеснок.
2. Додати нарізане невеликими кубиками філе риби, перемішати. Всипати рис, помішуючи, готувати до вбирання масла.
3. Вливати по 100 мл гарячий бульйон і готувати на повільному вогні до вбирання рідини. Останню порцію бульйону випарювати не до кінця, повинна залишитися сочность.
4. Коли рис буде готовий, заправити різотто вершковим сиром і приправити за смаком. Подавати, посипавши зеленню. Смачно до одуру!!!