Эсик флейш єврейська кухня

Як смачно зробити простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Эсик флейш – смачне м’ясо по-єврейськи. Ніжне м’ясо в кисло-солодкому соусі з незвичайними інгредієнтами. Спробуйте приготувати🤗 Ткемалі і наршараб можна замінити при бажанні, нам потрібен соус кисло-солодкий – покладіть те, що дасть вам схожий смак.

Інгредієнти

✔️500 гр яловичої лопатки (або будь-яку частину для гасіння)
✔️500 г цибулі ріпчастої
✔️Сушений імбир 0,5 ст л
✔️Гвоздика-3 бутона
✔️Чорнослив 10 шт
✔️Трохи меду або кленового сиропу
✔️2 імбирних пряників
✔️гранатовий соус наршараб 2 ст л
✔️кислий ткемалі 2 ст л
✔️часник 1 головка
✔️качиний жир або топлене масло 1 ст л

Эсик флейш єврейська кухня покроковий рецепт

1. Розігріваємо чавунну касероль, викладаємо качиний жир або олію і швидко обсмажуємо м’ясо до скоринки, додали цибулю середнім кубиком і обсмажили. Коли з’явиться карамельний колір додаємо трохи окропу і тушкуємо з цибулею 40 хвилин га низькою мощности.
2. Як протомится додаємо кислий ткемалі і наршараб, часник дрібно порубати і додати разом з іншими спеціями. Так само додаємо порізану чернослив.
3. Солимо і виправляємо смак. Повинно бути кисло-солодко, для підсолоджування використовуйте трохи меду. Накриваємо і тушкуємо ще 30 хв на низькій потужності. Пряники тремо на крупну тертку і закладаємо як пройшло 30 минут.
4. Перемішати і ще 10 хв. Соус повинен загуснути! Фінально спробуйте – ми повинні отримати кисло-солодкий соус.