Азу по-татарськи з яловичини з картоплею і солоними огірками

Азу по-татарськи з яловичини з картоплею і солоними огірками простий рецепт.

Інгредієнти

М’якоть яловичини-500 гр
Картопля-3 шт.
Солоні огірки-200 гр
Цибуля-1 шт
Помідори 3 шт або томатна паста (я додала і те і інше)
Морква-1 шт
Зелень
Часник
Сіль за смаком

Азу по-татарськи з яловичини з картоплею і солоними огірками покроковий рецепт

1. Картоплю обсмажити окремо, нарізати брусками і обсмажити на олії. Всі інгредієнти нарізати соломкой.

2. Смажити поетапно: м’ясо, цибулю, моркву До м’яса додати: картопля, огірки і помидоры.

3. Часник і спеції за смаком. Тушкувати хвилин 15 хвилин. Перед подачею посипати зеленню

Відео рецепт 👇