Смажена свиняча грудинка в пиві на сковороді

Не тушкуйте свинину, новий секретний рецепт свинячої грудинки. Як зробити смажену свинячу грудинку в пиві на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Свиняча грудинка 1 кг
Пиво – 500 мл
Сіль – 0,5 чайної ложки
Чорний перець – за смаком
Паприка – за смаком
Гірчиця – 1 столова ложка
Мед – 1 чайна ложка
Часник – 2 зубчики

Смажена свиняча грудинка в пиві на сковороді покроковий рецепт

1. Нарізати 1 кг свинячої грудинки. Викласти на суху сковороду. Смажити 1-2 хвилини на кожній стороні. Додати Пиво 500 мл, сіль 0,5 чайної ложки, чорний перець і паприку за вкусу.

2. Накрити кришкою, готувати 30 хвилин під кришкою. Періодично перевертати. Викласти грудинку у форму для запікання. У мисці змішати гірчицю, мед і чеснок.

3. Змастіть свинячу грудку соусом з двох сторін. Випікати 10-15 хвилин при 200 ° C / 392 ° F. Переверніть грудинку на іншу сторону.

4. Випікайте ще 10 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇