Перепелине яйце з шотландськи з фаршем

Як приготувати смачне Перепелине яйце з шотландськи з фаршем рецепт простий.

Інгредієнти

яйця перепелині – 12-15шт
фарш (беру свинина+яловичина) – 300 г
сіль – за смаком
копчена паприка – 1/2 ч. л.
яйце С1 – 1 шт
панірувальні сухарі – 100 г
рослинна олія для фритюру – мінімум 0,5 л.

Перепелине яйце з шотландськи з фаршем покроковий рецепт

1. Опустити перепелині яйця в киплячу воду на 1,5-2 хвилини. Потім перекласти їх у холодну воду на 5 хвилин. Акуратно почистити, коли вони охолонуть. Змішати фарш з сіллю, паприкой.
2. Розділити суміш на 12-15 рівних частин і покрити нею яйця, сформувавши рівні кульки. Вмочити кульки у збите яйце і обваляти в сухарях.
3. Олія розігріти в глибокій вузькому сотейнику або невеликій каструлі і обсмажити до золотистого яйця цвета.
4. Обсмаживши перше яйце, розріжте і перевірте його на готовність, щоб надалі ви змогли розуміти до якого стану треба тримати їх у розпеченому масле.