Рис з баклажанами на сковороді по азійськи

баклажан Печений на грилі в тайському стилі з рисом 🔥 І це блюдо навіть без м’яса 😉. Рис з баклажанами на сковороді по азійськи простий рецепт.

Інгредієнти

1. Баклажан
2. Кунжутне масло
3. Соус терияке
4. Трохи часнику
5. Стружка тунця
6. Кунжут
7. Свіжа кінза
8. Рис відварний для суші (можна просто басматі або жасмин) і додати в нього рисовий оцет з цукром

Рис з баклажанами на сковороді по азійськи покроковий рецепт

1. Баклажан розрізаємо навпіл і маринуємо в маслі і соусі терияке Обсмажуємо на грилі з двох сторін Після ріжемо уздовж на довгі смужки і ще раз маринуємо. Після обсмажуємо ще раз (2 хвилини десь).
2. Рис відварюємо до готовності і заправляємо рисовим оцтом. Готовий рис викладаємо на тарілку, а зверху на нього печений баклажан.
3. Посипаємо зверху стружкою тунця, кунжутом, свіжої кінзою (січеною) і поливаємо олією. Блюдо топ👌🏻 Стружка тунця розкриваємо смак баклажанів з іншого боку 😉