Домашня куряча ковбаса в кишці з шкірою і жиром

Як приготувати Домашню куряча ковбаса в кишці з шкірою і жиром рецепт простий.

Інгредієнти

Ми готували ~ 5,5 кг курячих стегон, зняти з кожного стегна шкіру з жиром і кісточку⠀

◾️Філе стегна-3 кг⠀
◾️Шкіра, жир~800 г⠀
◾️Приправа для курки-1 ч. л з гіркою⠀
◾️чорний мелений перець-1 ст. л⠀
◾️сіль-1 ст. л (по своєму смаку)⠀
◾️часник-1 головка⠀
◾️вода-півсклянки⠀
◾️Черева свиняча ~ 200 р⠀

Домашня куряча ковбаса в кишці з шкірою і жиром покроковий рецепт

1. З кожного стегна зняти шкіру і видалити кісточку. Шкіра і філе для ковбаси, а з кісточок я зварила наваристий бульйон.⠀ ⠀ Подрібнити кожне філе на невеликі шматочки, а шкіру з жиром пропустити через м’ясорубку. ⠀ ⠀ У м’яса додаємо приправи, перець, сіль, часник, воду, подрібнений жир з кожей.

2. Добре перемішуємо. ⠀ Череву потрібно помити (у мене вже очищена) я змила сіль всередині і зовні. ⠀ ⠀ Начиняли з допомогою воронки, так як немає електричної м’ясорубки, тільки ручна. Можна ще через шийку пляшки наповнювати. ⠀ ⠀

3. Наповнювати не сильно щільно!!! Інакше порветься. ⠀ ⠀ Запікаємо в духовці, проколоти шпажкою багато разів, щоб не розірвалася під час запікання. Періодично перевертаємо і готуємо при 180 градусах ~40-50 минут.

Відео рецепт 👇