Запечене мясо баранини з гарбузом і фейхоа в духовці

Фейхуевый-гарбузовий бараш🐏 Від фігового курито до фейхуевой баранині🤓 А ти точно фудблогер або поруч проходив🤔? Якщо бути точним, то проходив і боровся зі своєю звичкою забувати рецепти, втрачати папірці і депресією, а потім зловив залежність від стуку по клавіатурі і писку спалаху🤗 Як зробити Запечене м’ясо баранини з гарбузом і фейхоа в духовці рецепт простий.

Рецепт народжений в спробах утилізувати продукти, що залишилися, перед від’їздом в холодний нерезиновск. На той момент в холодильнику завалялися🙂: пара гарбузів, баранина, анчоуси, часник і фейхоа. Ось я і подумав: “А чи не замахнутися нам на Вільяма нашого, Шекспіра🙄?» Ай, знову не той текст😜 «А не приготувати в усьому цьому бараша?» І експеримент вдався. Але беріть смачну гарбуз і стиглі фейхоа, інакше кулінарна магія випарується😎

А в другу чергу знищення стали вершки, джин і залишки гарбуза. Але вони підуть на крем-брюле. І поки я буду слухати про вимкніть всі мобільні пристрої, провалюватися в повітряні ями і бігти в легкій кофтині до машини від дверей аеропорту, він вже буде лежати в блозі😅

Інгредієнти

– 1 кг баранячий окіст
— 500 г чищеної гарбуза
— 10-12 фейхоа
— 4 з часнику
— 4 анчоуса
— 4 ч. л. пластівців чилі
— оливкова олія
— форма для запікання
— пергамент
— фольга

Запечене м’ясо баранини з гарбузом і фейхоа в духовці покроковий рецепт

1. Очистіть окіст від зайвого жиру і плівок. Змішайте в мисці пропущений через чеснокодавку часник, подрібнені анчоуси, гострий перець і 1 ст. л. оливкової олії, перемішайте. Натріть окіст маринадом і залиште на 2-3 часа.
2. Помістіть м’ясо у форму для запікання, накрийте пергаментом, а потім щільно закрийте фольгою, так м’ясо буде нудитися і волога не буде випаровуватися. Відправте в розігріту до 180 г духовку на 4 години. Поки бараш нудиться, почистіть і крупно наріжте гарбуз і фейхоа.

3. Зніміть фольгу і пергамент з м’яса, розкладіть гарбуз і плоди навколо, зменшіть температуру до 200 г, залиште на 20 хвилин. Дістаньте, тонко наріжте м’ясо і подавайте на стіл c гарбузово-фейхуевым гарніром. ⠀ Приємного апетиту😘