Овочеві котлети з кабачків, моркви, картоплі, цибулі та яйця

Овочеві котлети з кабачків, моркви, картоплі, цибулі та яйця на сковороді простий рецепт. Багато господинь люблять і готують овочеві котлети. Подають такі котлетки самостійно зі сметаною або на гарнір до будь-якого виду м’яса. Приготуйте обов’язково, поки сезон.

Інгредієнти

Цукіні/кабачки – 4 шт.
Морква – 1 шт. (Середня)
Лук – 1 маленький
Картопля – 3 шт.
Пучок зелені
Суміш перців за смаком
Сіль за смаком
Яйце
Борошно – 2/3 ст. л.
Панірувальні сухарі
Рослинне масло – для обсмажування

Овочеві котлети з кабачків, моркви, картоплі, лука і яйця покроковий рецепт

1. кабачки Натріть на крупній тертці. Посоліть, перемішайте і залиште на 15 хвилин, щоб виділився сік. Інші овочі так само натріть на тертці, зелень і цибулю дрібно нарежьте.

2. З кабачків відіжміть зайвий сік, в загальній посуді змішайте овочі, овочі додаємо одне яйце, борошно приправи і сіль на вкус.

3. Перемішуємо загальну масу і по одній столовій ложці викладаємо в панірувальні сухарі і формуємо котлети, можна обваляти в муке.

4. На середньому вогні обсмажую котлети з двох боків до золотистого кольору. В Самому кінці накриваю кришкою і ще 5- 6 хвилин обжариваю.

Відео рецепт 👇