Як посмажити курячі стегна на кістки з скоринкою на сковороді в пиві

Нереально смачні курячі стегна. Як посмажити смачні курячі стегна на кістки з скоринкою на сковороді в пиві простий рецепт.

Інгредієнти

Курячі стегна – 6 шт
Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Світле пиво – 200 мл
Часник – 3 зубчики
Цибуля – 1 шт
Рослинна олія
Вершкове масло – 20 гр
Розмарин – гілочка
Гірчиця – 1/2 ч. л.
Суха аджика- 1 ст. л.

Як посмажити курячі стегна на кістки з скоринкою на сковороді в пиві покроковий рецепт

1. Курячі стегна змастити сіль і чорним перцем. На суміші масел обсмажити курячі стегна з двох сторін, додати 3 зубчики часнику і гілочку розмарина.

2. Цибулину подрібнити в блендері. У мисці змішати цибулю, гірчицю, суху аджику і 200 мл пива. Прибрати розмарин і чеснок.

3. Додати суміш до курячих стегон. Накрити кришкою і готувати ще 35-40 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇