Мясо свинини з грибами і картоплею в духовці

Смачну вечерю для всієї родини. М’ясо свинини з грибами і картоплею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Свинина – 6 стейків
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Орегано – 1 ч. л.
Гриби 100 г
Цибуля – 1 шт
Йогурт 6 ч. л.
Картопля – 5 шт.

М’ясо свинини з грибами і картоплею в духовці покроковий рецепт

1. Свинину нарізати на шматочки, відбити з двох сторін. М’ясо можете взяти будь-яку. Хочете посочнее, беріть свинячу шию. Натерти вашими улюбленими спеціями. У мене сіль, чорний перець, орегано. Маринувати 30 хвилин. На вершковому маслі обсмажити цибулю до прозрачности.

2. Додати гриби. Готувати 5-7 хвилин. М’ясо змастити грецьким йогуртом, зверху викласти гриби. За бажанням можна додати сир. Скрутити в рулет, закріпити зубочисткою. Викласти картофель.

3. Накрити пергаментним папером. Випікати при 180°C 45 хвилин. Зняти пергамент. Готувати при 200°С 15 минут.

4. Спасибі за ваш час! Ароматний і смачний обід готовий! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇