Курячі рулетики з шинкою і яйцем

Як смачно зробити Курячі рулетики з шинкою і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

4 курячі або индюшиные відбивні 200 р
4 ч. л. майонезу
сухий часник, паприка
сіль, перець
4 скибочки копченої шинки
1 яйце круто
20 г сиру (використовувала сир гауда)
4 чайні ложки тертого пармезану
Для панірування:
1 яєчний білок (або маленьке яйце)
4 ст. л. панірувальних сухарів
20 г тертого пармезану

Курячі рулетики з шинкою і яйцем покроковий рецепт

1. М’ясо тонко відбити через харчову плівку плоскою стороною кухонного молоточка. Змастити відбивні майонезом, посипати спеціями. Викласти на кожен шматок скибочку шинки, посипати зеленню, пармезаном, викласти чвертку яйця і брусочок сиру (в ідеалі моцарелла, але можна будь-який).
2. Скрутити рулетики. Білок злегка збити з дрібкою солі і перцю. Занурити заготовки в білок, обваляти в сухарях з пармезаном. Форму для запікання змастити рослинною маслом.

3. Викласти рулетики у форму і запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160°С) до золотистого кольору, хвилин 40. Через 20 хвилин викласти рулетики на тонкі пластинки вершкового масла.