Яловичина по-кремлівськи без оцту

Як зробити яловичину по-кремлівськи без оцту рецепт простий. М’ясо виходить просто.

Інгредієнти

Яловичина
Цибуля ріпчаста
Масло вершкове
Спеції
Часник свіжий
Вода

Яловичина по-кремлівськи без оцту покроковий рецепт

1. Яловичину ріжемо на середні шматочки. Викладаємо в каструлю, посипаємо цибулею, додаємо вершкове масло і трохи води. Доводимо до кипіння і на повільному вогні тушкуємо 30 хвилин. Потім додаємо спеції за смаком, сіль і свіжий чеснок.

2. Накрити кришкою і на повільному вогні тушкуємо 1-1,5 години (залежить від жорсткості м’яса) У сковороді розтопити трохи топленого вершкового масла і викласти добре промитий рис.

3. Обсмажити помішуючи 2-4 хвилини. Потім посолити і додати воду у співвідношенні 1:2 (рис:вода) і на дуже повільному вогні довести до готовності. Приємного апетиту!!!

Відео рецепт 👇