Фрікасе з курки з грибами у вершковому соусі класичне

Фрікасе з курки – смачну страву за 20 хвилин! Всього 92 ккал на 100 г! Підходить до будь-якого гарніру. Фрікасе з курки з грибами у вершковому соусі класичний рецепт простий.

Інгредієнти

300 г курячого філе
1 цибулина
200 г печериць
200 мл вершків 10%
1 год л борошна
1 год л олії для смаження
Щіпка мускатного горіха (за бажанням)
Сіль і перець за смаком

Кбжу на 100 г: 92/11/4/3

Фрікасе з курки з грибами у вершковому соусі класичне покроковий рецепт

1. Цибулю і гриби нарізати, обсмажити 2-3 хвилини, перекласти в тарілку. У цій же сковороді обсмажити шматочки курки, поки не побіліють, з усіх сторон.

2. Перекласти цибулю і гриби назад в сковороду. Всипати борошно і мускатний горіх, влити вершки і перемішувати, щоб не залишилося комочков.

3. Додати спеції, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин. Вершково, ніжно, смачно і просто!

Відео рецепт 👇