Сач Тава курка по турецьки

Як приготувати Сач Тава курку по турецьки рецепт. Так, сьогодні ми з вами будемо готувати блюдо турецької кухні, тобто курячий сач тава з фаєр шоу. Один раз навчилася робити вогонь, все тепер у всіх відео це буду робити поки вам не набридне. В оригіналі його потрібно готувати в спеціальній посуді, але в домашніх умовах звичайна сковорідка теж підійде.

Інгредієнти

стегно куряче-1 шт
помідор-1 шт
червоний болгарський перець-половинка
лук – половинка
томатна паста-1 ч. л
сіль і орегано
рослинна олія

Сач Тава курка по турецьки покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти потрібно нарізати середніми кубиками. Спочатку в добре розігрітій олії на високому вогні обсмажимо курку буквально 3-4 хвилини. Слідом додаємо томатну пасту, перець і лук.
2. Перемішуємо і так само обсмажуємо хвилинку. Солимо і посипаємо орегано(він даст особливий смак). Потім додаємо помідори і обсмажуємо ще 3-4 минутки.

3. Як ви помітили ця страва дуже швидко готується, на вечерю саме те, тому готуйте з задоволенням і насолоджуйтесь вкусом.

Відео рецепт 👇