Гедлибже (либжа) із курки в сметанному соусі з кабардински

Дуже смачна страва кавказької кухні! Гедлибже (либжа) із курки в сметанному соусі з кабардински на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Курячі стегна/гомілки – 500 гр.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Борошно – 1 ст. л.
Сметана – 200 мл
Вода – 250 мл
Сіль, перець, спеції – за смаком.
Рослинна олія
Зелень

Гедлибже (либжа) із курки в сметанному соусі з кабардински покроковий рецепт

1. Курку обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної скоринки з двох сторін. Прибрати зі сковороди курку і обсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю і чеснок.

2. Додаємо борошно, добре перемішуємо. В окремому посуді змішуємо сметану, сіль, перець, спеції і воду.
3. Виливаємо в сковороду, викладаємо шматочки курки, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин. Готове блюдо дрібно нарізаною засипаємо зеленью.

Відео рецепт 👇