Лазанья з яловичим фаршем і соусом білим на молоці

Як зробити Лазанью з яловичим фаршем і соусом білим на молоці в духовці рецепт простий. В моїй інтерпретації. Тісто готуємо вдома і все це ідеально смакує на свято або просто так. За законами жанру і правильного блогу рецепти треба видавати дозовано. Довго вас усіх готувати до того, що скоро буде рецепт, але це не мій метод 😂 Гріти інтерес, методично смакувати кожен елемент страви в різні дні, потім ще день На збірку, день на те, щоб показати з усіх ракурсів і сторін.
Потім – день на повторення і посаду, кілька днів, щоб закріпити результат і радісно жувати кожен день по маленькому шматочку, ділитися враженнями: моїми, моєї сім’ї (кожного окремо, всіх разом, ідеально ще сусідів і друзів покликати), потім показувати відгуки. Так можна один рецепт тижня на дві розтягнути, АЛЕ завтра буде новий рецепт 😂 Надто вже багато всього цікавого хочу Вам показати. Рада, коли Вам це цікаво і смачно.

Інгредієнти

м’ясний Соус
Фарш яловичий 500г
Цибуля 1шт
Моркву 2шт
Сіль/перець за смаком
Цукор 1/2чл
Томатна паста 1стл
Вода 1 склянку
Прованські трави 1стл

Соус білий
Молоко 500 мл
Вершкове масло 50 г
борошно 50 г
сіль/перець за смаком
мускатний горіх щіпка (настійно рекомендую)

Тісто
борошно 450г
яйце 1 шт
вода 210 мл
сіль щіпка

Лазанья з яловичим фаршем і соусом білим на молоці покроковий рецепт

1. Замісити круте, еластичне тісто і залишити в пакеті кімнатній температурі на 30 хвилин. Тесту вистачає на дві порції лазаньї (тобто треба м’ясний соус і білий збільшити на два і взяти форму розміром 45х30см) або з решти можна наліпити пельмені. Це тісто ідеально для ручної розкочування і ліплення. Приготування. Соус мясной.
2. Порізати цибулю і моркву кубиками , злегка обсмажити в ложці рослинного масла. Додати Фарш, воду, сіль, перець, травички, цукор і томатну пасту. Протушкувати на середньому вогні до готовності. Соус білий (бешамель). Масло і обсмажити борошно до повного об’єднання. Влити молоко, додати сіль, перець і мускатний горіх і загустить.
3. Збірка. Форму змастити маслом. покласти шар тонкого тіста(тісто ділимо на частини і розкачуємо на присипаній борошном поверхні). Шар м’ясного соусу , білий соус, сир і повторити шари. Самий верхній шар тіста змащуємо соусом білим і посипаємо сиром. відправляємо в духовку розігріту до 180° хвилин на 30-40.

Відео рецепт 👇