риба Тріска з помідорами і оливками під скоринкою з моцарелли

Ніжна риба тріска з помідорами і оливками під скоринкою з моцарелли, всього 4 інгредієнта і 30 хвилин, а виходить дуже смачно. Активної готування 5 хв.

Інгредієнти

тріска (інша риба, філе, можна стейки)
помідорчики черрі
оливки
моцарелла (яка з водичкою, салатна)
сіль, перець за смаком, можна і рибку і томати посолити

риба Тріска з помідорами і оливками під скоринкою з моцарелли покроковий рецепт

1. Кладемо рибне філе, солимо і перчимо. Помідори черрі змішуємо з нарізаними оливками, прям добре перемішуємо ложкою нехай віддадуть помідори сока.

2. На рибу кладемо оливки і помідори. Зверху викладаємо нарізану моцареллу.

3. Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 гр. 20-25 хв. ⠀ Рибка готується швидко – не пересушите ее.

Відео рецепт 👇