Запечений люля кебаб з фаршу в духовці з перцем

Як смачно зробити Запечений люля кебаб з фаршу в духовці з перцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Фарш будь – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт
Петрушка – 1 пучок
Вода – 100 мл
Сіль, перець червоний гострий, спеції для м’яса, суш. часник, паприка – за смаком

Запечений люля кебаб з фаршу в духовці з перцем покроковий рецепт

1. Нарізаємо на дрібний кубик цибулю, болгарський перець. Петрушку так само дрібно рубаємо. У фарш додаємо поросяти, ягняти болгарський перець, цибулю, петрушку, спеції, воду.

2. Перемішуємо і добре відбиваємо масу. Беремо невелику кількість і формуємо люля. Викладаємо на деко, Робимо гарні насічки (будь-яким зручніше способом) і відправляємо в духовку при 190 гр на 30 минут.

3. Посипаємо цибулею з петрушкою і можна подавати, які ж вони смачні, обов’язково спробуйте приготувати!

Відео рецепт 👇