Домашня паста в томатному соусі з базиліком

Як зробити домашню пасту в томатному соусі з базиліком рецепт.

Інгредієнти

Отже записуємо рецепт тіста для пасти:
🍝 Борошно -500 гр
🍝 Жовтки -20 шт
🍝 Вода -25/50 гр ( за потреби)

Домашня паста в томатному соусі з базиліком покроковий рецепт

1. Встановлюємо насадку гак. Просіваємо борошно і по черзі додаємо жовтки, дивимося по тесту і якщо воно занадто туге за трохи додаємо воду. Кухонна машина BORK працює дуже тихо, це величезна перевага, тк мою минулу машину чули, мені здавалося, навіть сусіди знизу 😂

2. Накриваємо рушником або плівкою і Залишаємо тісто на 10 хвилин при кімнатній температурі. Потім встановлюємо насадку розкат. І розкачуємо наше тісто в тонкий полотно.

3. Потім встановлюємо насадку для фетуччини і тут відбувається магія – на ваших очах народжується домашня паста. Далі відварюємо до стану альденте і протушиваем в томатному соусі з додаванням свіжого базилика.

Відео рецепт 👇