Лагман з яловичини в домашніх умовах

Лагман з яловичини класичний в домашніх умовах простий рецепт. На вулиці похолодало, можна починати готувати зігріваючі страви) Тягнути локшину я вам не пропоную, тк можна купити спеціальну локшину для лагмана в магазині, якщо немає такої, візьміть широку довгу пасту тальятелле, круглу пасту букатіні або просто спагетті, тому що теж буде смачно) А як сам зварити соус для лагмана зараз розповім.

Інгредієнти

Олія рослинна – 2 ст. л
Масло вершкове – 30 гр
М’ясо м’якоть (баранина, яловичина) – 400 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Помідор – 1 шт
Морква – 1 шт
Перець болгарський червоний – 1 ш
Картопля – 1 шт
редька Дайкон (маленький) – 1 шт
Зіра – щіпка
Паприка мелена – 1 ч. л
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Кінза свіжа – 10 гр
Локшина для лагмана, або довга паста, типу тальятелле, букатіні.

Лагман з яловичини в домашніх умовах покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати невеликими шматочками. Всі овочі нарізати кубиком. У казані (або у товстостінній каструлі) розігріти олію і вершкове масло, покласти м’ясо, обсмажити до рум’яної скоринки. Додати ріпчасту цибулю, дати йому трохи подзолотиться.
2. Додати нарізані помідори, тушкуємо пару хвилин, щоб дала сік. Додати моркву і болгарський перець, тушкуємо хвилин п’ять. Додати картоплю, дайкон, сіль, перець, зіру, кінзу, паприку. Залити окропом так, щоб вода покривала овочі на 1 див. Закрити кришкою, варити 20 минут.
3. локшину Відварити окремо для лагмана. Як подаємо – в порціонну піалу покласти відварену локшину, залити соусом з м’яса і овочів з бульйоном, присипати зверху свіжою зеленню. Цікаву страву – і перше, і друге блюдо в одній тарілці).