Паста з тунцем у вершковому соусі

Як смачно зробити Паста з тунцем у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Страва надзвичайно ніжне, ароматне і смачне! Всім сподобається!

Інгредієнти

Паста 300 гр
Консервований тунець 1 банка
Цибуля ріпчаста 150 гр
Часник 2 зубчики
Вершки 10% 150 мл
Сир Пармезан 100 гр
Олія оливкова 1 ст/л
Сіль, чорний перець за смаком

Паста з тунцем у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити до напівготовності. Додати вершки, часник, сіль і перець. Випарювати вершки протягом 3 минут.

2. Викласти і прогріти тунець. Відварити пасту і додати в сковороду з тунцем, додати тертий сир і акуратно перемешать.

3. Готову страву зверху посипати тертим пармезаном і зеленню. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇