Свинячі реберця в пиві на сковороді

Як смачно зробити Свинячі реберця в пиві на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ах які вони смачні, а в поєднанні з імбиром, бадьяном і гострим перцем це ппппрррроооосто розрив смакових рецепторів!

Інгредієнти

Ребра свинячі 1.5-2 кг
Імбир 5-6 шматочків прямо в шкірці
Бадьян (аніс) 5-6 зірочок
Перець червоний гострий свіжий 4-5 штук (дрібних)
Соєвий соус 3 ст ложки
Устричний соус 2 ст ложки
Мед 1 ст ложка
Пиво темне 1 пляшка 0.5 л

Свинячі реберця в пиві на сковороді покроковий рецепт

1. Блюдо готується в 2 етапи:
1) В глибоку сковороду додати ребра, бадьян, перець гострий 2 стручка, весь імбир, залити водою і поставити на огонь.

2. Після закипання додати сіль і варити 20 хвилин. Коли ребра готовий злити і промити під проточною водою. Скласти в глибоку сковороду.

3. 2) Додати до відварним ребрах соєвий соус, устричний соус, мед, пиво і пару стручків гострого перцю. Поставити на вогонь і дочекатися закипания.

4. Як тільки закипіло долити води до верху реберець і тушкувати під прочиненими кришкою на вогні нижче середнього приблизно 1.5 години. За цей час вся рідина випарується і залишиться приголомшливий соус!!! Це просто 🔥

Відео рецепт 👇