Мясний рулет з беконом і сиром

Як смачно зробити М’ясний рулет з беконом і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ооохххкак це виявилося смачно, а в холодному вигляді може бути нарізкою на святковий стіл, уявляєте?

Інгредієнти

●Фарш 600 гр
●Цибуля 1 шт
●Батон 2 шматочка
●Молоко 50 мл

●Яйце відварне 4-5 шт
●Сир 150 гр
●Бекон сиро-копчена 250 гр/пачка

М’ясний рулет з беконом і сиром покроковий рецепт

1. Для фаршу збити заглибним блендером цибулю, батон і молоко, додати до фаршу, по смаку додати сіль і спеції, добре вымашиваем фарш. На фольгу в 2 шари викласти бекон квадратом, зверху розподілити фарш шаром в 1 см, на фарш варені яйця та сыр.

2. Згортає за допомогою фольги в рулет і загортаємо в рулет 2 шари фольги. Випікаємо спочатку у фользі 40 хвилин при 180°С, потім відкрити рулет і ще на 10 хвилин подрумянится.

3. Дайте рулету відпочити хоча б 10 хвилин і можна нарізати і подавати як основне гаряче блюдо, а можна добре охолодити і подати як холодну нарізку

Відео рецепт 👇