Каррі з нутом і рисом

СМАЧНИЙ КАРРІ з РИСОМ🍚🍃 Дуже люблю цю страву🤤 Ви вже пробували каррі? Каррі з нутом і рисом рецепт простий.

Інгредієнти

1 ст. л. оливкової олії або масла авокадо
1 маленька дрібно нарізана цибулина
3 подрібнених зубчики часнику
1,5 склянки вареного нуту — або банку консервованого
⅓ склянки томатного соусу
3 – 4 ст. л. кокосових вершків (це крем, який знаходиться поверх охолодженої жерстяної банки з молоком)
Сіль і перець за смаком
1/2-1 ч. л. куркуми, каррі за смаком
1 чашка дрібно нарізаного шпинату (можна заморожений)
Петрушка або кінза за бажанням

2 чашки приготованого рису для гарніру
Налаштовуйте спеції за смаком

Каррі з нутом і рисом покроковий рецепт

1. В сковороді на середньому вогні обсмажте цибулю до прозорості ~1 – 2 хв. Додайте часник і смажте ще 30 секунд. ⠀

2. Додати нут, томатний соус, вершки і перемішайте. Додайте спеції, перемішайте і готуйте кілька хвилин. Додайте нарізаний шпинат, перемішайте і зніміть з огня.

3. Прикрасьте петрушкою/кінзою або базиліком (за смаком). Викладіть зверху на рис і наслаждайтесь.

Відео рецепт 👇