Телячі реберця на сковороді з медом та часником

Як смачно зробити Найніжніші телячі реберця на сковороді з медом та часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Телячі ребра 1 кг
Часник 3 зуб
Імбир 1 ч. л
Гострий 🌶️ перець 1/2 шт
Мед 1 ст. л
Сік яблучний або виноградний 200 мл
Сіль
Чорний перець

Телячі реберця на сковороді з медом та часником покроковий рецепт

1. Обсмажуємо ребра до скориночки і дістаємо зі сковорідки, додаємо часник, імбир, гострий перець і обсмажуємо 30 сек, повертаємо ребра обратно.

2. Заливаємо сік, робимо мінімальний вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 1 годину 20 хвилин. Іноді знімаємо кришку і перевертаємо мясо.

3. Через деякий час томління робимо максимальний вогонь і выпариваем всю вологу, до моменту коли м’ясо почне карамелизироваться.

Відео рецепт 👇