Розсипчастий плов в пакет для запікання зі свининою в духовці

Як смачно зробити Розсипчастий плов в пакет для запікання зі свининою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт цього плову мої передплатники чекали майже місяць. Та зараз в мене полетять “це не плов”, “фууу” і тд, але на брак у господинь вільного часу/можливості/невміння і тд… Я поділюся рецептом цього плову НЕ для естетів, а для звичайних людей… а то знаєте… та Плов не Плов і рис не той і ітд. Та я знаю як готувати справжній плов, і рис на нього йде не такий як на цей і тд….

Інгредієнти

● Зажарка:
Свинина 300-400 гр
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Спеція для плову 1 ч ложка
Сіль за смаком

● Плов:
Вся зажарка
Рис промитий 2 склянки (відео показую який беру на рис плов у духовці)
Вода-2 склянки
Сіль за смаком
Часник 1 головка
Перець гострий 🌶 2-3 стручка (Плов не буде гострий, але аромат буде)
Зіра 1 ч ложка

Розсипчастий плов в пакет для запікання зі свининою в духовці покроковий рецепт

1. ● Зажарка:
Свинину обсмажити з овочами, сіллю і спеціями на сильному вогні не більше 10 хвилин. Поки робимо зажарку ставимо промивати рис під проточною водой.

2. ● Плов: Беремо рукав/пакет для запікання і зав’язуємо одну сторону, пакет розкриваємо так, що б було зручно скласти всі інгредієнти шарами: • викладаємо засмажку • зверху промитий рис • на рис кладемо часник, стручки перцю 🌶 • посипаємо рис зірою • у воду додаємо сіль за смаком і заливаємо в пакет для запікання щільно Зав’язуємо пакет і робимо зверху 3-4 проколу зубочисткой.

3. Випікаємо в духовці при температурі 180°С близько 40 хвилин, вимикаємо духовку ще хвилин на 10 залишаємо при вимкненій духовці. Виймаємо плов з пакету і насолоджуємося. Та це не справжній плов, але це і не каша, яка виходить у більшості увы…

4. Навіщо всі ці маніпуляції з пакетом? Рис любить не воду, а пар!!! Всередині пакета ми створюємо прекрасні для рису умови: мало води (всього 1 до 1), багато пари… ідеально для розсипчастого рису 🔥❤️😍

Відео рецепт 👇