Хрусткий рис з омлету з куркою на сковороді Гордона Рамзі

Як смачно зробити Хрусткий рис з омлету з куркою на сковороді Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 ніжки залишилася вареної курки
Оливкова олія
1 жовта цибулина, нарізана
3 зубчики часнику, нарізані, відокремлені
Пуерторіканський чорізо (або інша сира гостра ковбаса), без оболонки
Кошерна сіль
2 чашки залишилися арроз кон гандулес (пуерторіканський рис з квасолею)
1 Пуерторіканський жовтий перець (замініть будь-яким гострим перцем), нарізану дрібними кубиками
Несолоне вершкове масло
2 яйця
½ чашки нарізаної кінзи

Хрусткий рис з омлету з куркою на сковороді Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте чавунну сковороду на сильному вогні. Як тільки курячі ніжки стануть гарячими, посоліть і додайте їх шкірою вниз, щоб вони стали хрусткими. Як тільки вони підрум’яняться і стануть хрусткими, зніміть зі сковороди і відкладіть в сторону. Використовуйте лопатку, щоб зішкребти подрумянившиеся шматки, що прилипли до дна сковороды.
2. Додайте в сковороду столову ложку оливкової олії, потім додайте цибулю, 2 зубчики нарізаного часнику і ковбасний фарш. Перемішайте до однорідності, щоб ковбаса забарвила цибулю, і розрівняйте все у форму на сковороді. Посоліть і додайте в сковороду ще трохи олії. Руками відокремте м’ясо і шкіру від курячих кісток великими кусками.
3. Як тільки цибуля почне хрустіти і карамелізуватися, а ковбаса буде прожарена, додайте курку в сковороду і перемішайте. Зніміть зі сковороди і відкладіть в сторону, потім поверніть сковороду на сильний вогонь. Додайте ще кілька столових ложок олії в сковороду і дайте їй нагрітися. Додайте в сковороду залишився рис і викладіть його шаром, щоб дно рису покрилося хрусткою корочкой.
4. Додайте курячу суміш назад в сковороду і рівномірно розподіліть, щоб покрити рис, обвалявши його. Додайте 2 столові ложки оливкової олії в сковороду з антипригарним покриттям разом з рештою нарізаним зубчиком часнику і гострим перцем, злегка посолите.
5. Поставте сковороду на середній вогонь, щоб овочі розм’якшилися, потім додайте декілька столових ложок вершкового масла. Додайте кілька шматочків вершкового масла по краях чавунної сковороди для додання рісу хрусткої скориночки і карамелизации.
6. Як тільки масло в сковороді з антипригарним покриттям розтане, розбийте яйця на сковороду поверх часнику і перцю. Зменшіть вогонь до середньо-низького, поки варяться яйця. Як тільки яєчні білки приготуються, посипте зверху половиною кінзи, а решту кінзу додайте поверх курячої маси в інший сковороде.
7. Як тільки вершкове масло розчиниться в рисі, зніміть сковороду з вогню і поставте на неї велику тарілку або блюдо догори дном. Обережно переверніть сковороду на тарілку, потім обережно постукайте тарілкою і сковородою про столешницу.
8. Кілька разів сильно постукайте по сковороді щипцями або лопаткою, щоб переконатися, що рис висипається на тарілку. Зніміть сковороду і викладіть зверху яйця, часник і перець. Подавайте немедленно.