Свиняча грудинка в пиві з соєвим соусом на сковороді

Цей рецепт мене підкорив. Свиняча грудинка на сковороді ❤️ Як правильно посмажити свинячу грудинку в пиві з соєвим соусом на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Свинина (свиняча грудинка) – 700 грам
Світле пиво – 500 мл
Соєвий соус – 50 мл
Суміш перців – 1 / 2 ч. л.
Прованські трави – 1 ч. л.
часник Сушений – 1 ч. л.
Паприка – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 1 ч. л.

Свиняча грудинка в пиві з соєвим соусом на сковороді покроковий рецепт

1. Свинячу грудинку добре промити і обсушити. Нарізати на шматочки і викласти на суху сковороду. Смажити на сильному вогні з двох сторін до золотистого цвета.

2. До м’яса додати суміш перців, прованські трави, сушений часник і сіль. Залити м’ясо пивом, додати соєвий соус. Варити пиво на повільному вогні 1.30-2 часа.

3. Через годину додати паприку і сіль. Під час приготування м’ясо необхідно періодично переворачивать.

4. Приємного апетиту!